(Video) Lagi Kes Ianggar & Pukvl Di Jalan Raya “Hanya” Kerana Potong Q

LAGI kes dipukuI akibat masalah di atas jalan raya tular di media sosial Facebook, sejak malam tadi.

Video Tersedia Di Paling Bawah Artikel Ini

Kejadian dipercayai berlaku di Lebuhraya Second Link Iskandar Puteri-Tuas, malam tadi, membabitkan seorang pemandu lelaki warga Singapura yang dipukuI dua lelaki dipercayai penumpang dan pemandu bas.

Ketua Polis Daerah Iskandar Puteri, Asisten Komisioner Dzulkhairi Mukhtar berkata, pihaknya mengesahkan ada menerima laporan dibuat mangs4 berusia lingkungan 30-an itu.

Beliau berkata, kejadian dipercayai berpunca akibat pelanggaran kenderaan menyebabkan mangs4 dimarah dan ditumbvk sebelum svspek beredar.

“Kita mengesahkan ada menerima laporan polis berkaitan kes itu pada 7.37 pagi tadi. Sias4tan masih dijalankan mengikut Seksyen 323 Kanun Kesksaan,” katanya.

Menerusi video berdurasi 19 saat itu, mangs4 dilihat berada di kenderaannya dan ditumbvk seorang svspek, manakala, seorang lagi svspek dilihat cuba menutup pintu kereta mangs4 dengan kuuat ketika kakki mangs4 masih berada di luar kenderaan.

Kejadian itu dipercayai berlaku ketika kesessakan lalu lintas di kawasan berkenaan menuju masuk ke Singapura.

Kejadian terbabit dirakamkan seorang pengguna jalan raya yang turut berada dalam kesesakan trafik itu.

Berdasarkan komen netizen, ada yang mendakwwa kejadian itu berpunca apabila mangs4 cuba memot0ng barisan ketika kesessakan sehingga berlaku perIanggaran kenderaan.

Sumber : HarianMetro

Dari Sumber Berlainan…

13 Ogos – Polis sahkan menerima laporan mengenai dua individu memukul seorang pemandu warga Singapura di Lebuhraya Linkedua Iskandar Puteri – Tuas, Johor, semalam.

Ketua Polis Iskandar Puteri, ACP Dzulkhairi Mukhtar berkata, laporan dibuat mangsa, seorang lelaki berusia 30-an, 7.37 pagi tadi.

Kejadian dipercayai berlaku akibat perlanggaran kenderaan, menyebabkan kedua-dua suspek bertindak memarahi dan menumbuk mangsa sebelum meninggalkan lokasi kejadian.

Suspek dipercayai seorang pemandu bas dan juga penumpang bas berkenaan.

Menerusi video tular di Facebook sejak semalam, kejadian yang berlaku berhampiran pusat pemeriksaan kastam di Lebuhraya Linkedua, dipercayai berpunca daripada mangsa yang memotong barisan.

Video berdurasi 19 saat itu juga menunjukkan keadaan jalan raya menuju ke Singapura ketika itu sedang sesak.

#BeritaRTM #RTM #Johor #PDRM

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

13 Ogos – Polis sahkan terima laporan mengenai dua individu memukul seorang pemandu warga Singapura

13 Ogos – Polis sahkan menerima laporan mengenai dua individu memukul seorang pemandu warga Singapura di Lebuhraya Linkedua Iskandar Puteri – Tuas, Johor, semalam. Ketua Polis Iskandar Puteri, ACP Dzulkhairi Mukhtar berkata, laporan dibuat mangsa, seorang lelaki berusia 30-an, 7.37 pagi tadi. Kejadian dipercayai berlaku akibat perlanggaran kenderaan, menyebabkan kedua-dua suspek bertindak memarahi dan menumbuk mangsa sebelum meninggalkan lokasi kejadian. Suspek dipercayai seorang pemandu bas dan juga penumpang bas berkenaan. Menerusi video tular di Facebook sejak semalam, kejadian yang berlaku berhampiran pusat pemeriksaan kastam di Lebuhraya Linkedua, dipercayai berpunca daripada mangsa yang memotong barisan. Video berdurasi 19 saat itu juga menunjukkan keadaan jalan raya menuju ke Singapura ketika itu sedang sesak.#BeritaRTM #RTM #Johor #PDRM

Posted by Berita RTM on Tuesday, 13 August 2019

Sumber: Berita RTM

Be the first to comment on "(Video) Lagi Kes Ianggar & Pukvl Di Jalan Raya “Hanya” Kerana Potong Q"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*