Selepas hujan pasti akan ada pelangi, begitu juga dengan kehidupan adik Ainul Mardhiah yang sebelum ini menderitta ketvmbuhan di lidah sejak dilahirkan lagi.
Ainul yang kini sudah bebas daripada penyakiit yang dihadapi, hari ini menyambut ulang tahun kelahirannya yang pertama bersama ibu dan bapa yang tercinta.
Perkara tersebut dimaklumkan sendiri oleh bapanya, Ahmad Safiuddin, menerusi entry di Instagram miliknya awal pagi tadi dengan memaparkan video terbaru Ainul berserta dengan ucapan ringkas khas buat puteri kesayangannya.
Setahun penuh dengan ujian & dugaan
Sementara itu, ibunya pula, Nurul Erwani, sempat membuat titipan istimewa buat anaknya. Bagi, ibu muda ini, Ainul telah mengajarnya erti kehidupannya yang sebenar.
Membessar jadi anak solehah ya Ainul
Di ruangan komen pula, orang ramai masih tidak putus-putus memberi ucapan hari lahir dan doa buat bayi bertuah Ainul Mardhiah, yang kini semakin membesar dengan sihat dan bijak.
Sumber : OhMedia
Be the first to comment on "Ainul Mardhiah sambut ulang tahun pertama tanpa tum0r, ibu ayah tidak berhenti mendoakan"