Lelaki Sengaja L4nggar Arwwah Hingga M4tii Kemungkinan Dibebaskan – Netizen

KUALA LUMPUR 11 Ogos – Perselisihan faham antara dua lelaki selepas terlibat dalam kemalangan di Kilometer 239 Lebuh Raya Utara-Selatan berhampiran susur Bandar Baru Bangi, dekat sini semalam berakhir tragedi apabila seorang daripada mereka ma*t.

Difahamkan, m4ngsa berusia 29 tahun itu terlibat dalam kemalangan dengan svspek berusia awal 40-an yang memandu sebuah kenderaan pelbagai guna (MPV) sekitar pukul 1.40 petang sebelum berlakunya perselisihan faham sehingga membawa kepada pergelutan.

Ketua Polis Daerah Kajang, Asisten Komisioner Ahmad Dzaffir Mohd. Yussof berkata, pihaknya menerima maklumat mengenai kem*tian m4ngsa daripada pihak sebuah hospital di Nilai, Negeri Sembilan pada pukul 3.40 petang.

“Sejurus mendapat maklumat, pihak Bahagian Siasatan Jen*yah Ibu pejabat Polis Daerah (IPD) Kajang telah menjalankan siasatan dan mendapati punca kem*tian m4ngsa adalah berpunca daripada insiden perselisihan faham semasa kemalangan di lokasi kejadian.

“Kami kemudian menahan sepasang suami isteri masing-masing berusia awal 40-an dan lewat 30-an bagi membantu siasatan.

Ujar Ahmad Dzaffir, kedua-dua svspek akan direman di Mahkamah Kajang pada pukul 12 tengah hari ini bagi membantu siasatan mengikut Seksyen 302 Kanun Kesek*aan kerana memb*nuh.

“Sesiapa yang mempunyai maklumat berhubung kejadian ini boleh berhubung dengan mana-mana balai polis terdekat atau hubungi Pegawai Penyiasat kes iaitu Asisten Superintenden Siti Sarah Aisyah Saad di talian 016-4064202,” tambahnya.-UTUSAN ONLINE

video pertama lelaki melayu yang telah lembik dikejarkan lelaki cina

INI PULA VIDEO TERBARU YANG DIKONGSIKAN OLEH SAKSI

Pembun*h mungkin dibebaskan dakwa netizen 

dah banyak kali kes sebelum-sebelum ini

semoga saksi tampil

tak mustahil kes akan berubah

svspeks akan bebas macam biasa

lambat lagi boleh pergi Australia kutip buah

komen -komen diatas dipetik dari page info roadblock JPj/Polis

Be the first to comment on "Lelaki Sengaja L4nggar Arwwah Hingga M4tii Kemungkinan Dibebaskan – Netizen"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*