“Paksu Janji Akan Jaga Awak Macam Baba Jaga” Adik ipar berjanji & Air mata isteri iringi pemergian suami

JENAZZAH Syed Muhammad Danial Syed Syakir, 29, yang meninggaI dunia selepas diIanggar kereta dipandu seorang lelaki di Kilometer KM293.5 Lebuhraya Kuala Lumpur-Seremban berhampiran susur keluar Bangi, semalam, selamat dikebummikan, petang hari ini.

Jenazzah Syed Muhammad Danial selamat dikebummikan di Tanah Perkubvran Islam Bandar Bukit Mahkota, Bangi, 4.45 petang.

Terdahulu, jenazzah Syed Muhammad Danial dibawa ke Masjid At Taqwa di Bandar Bukit Mahkota, Bangi, untuk disembahyangkan sebaik selesai proses beddah siassat di Jabatan Perubatan F0rensik Hospital Serdang kira-kira 3 petang tadi.

Lebih 100 individu terdiri daripada ahli keluarga, saudara-mara serta kenalan Syed Muhammad Danial hadir di tanah perkubvran berkenaan.

Isteri mangs4, Qistina Ayu Rozhan, 28, dilihat tidak dapat menahan sebak ketika menyiram air ke pusara suaminya sebelum ditenangkan bapanya, Mohd Rohzan Ramlee, 57.

Sebelum ini, Harian Metro melaporkan Syed Muhammad Danial disahkan meninggaI dunia ketika dirawat di Nilai Medical Centre, semalam.

Ketua Jabatan Siassatan Jenayyah Selangor, Senior Asisten Komisioner Fadzil Ahmat dilaporkan berkata, kejadian itu berlaku berpunca daripada kemaIangan keciI antara Syed Muhammad Danial dan svspek berusia 40 tahun selepas Plaza Tol Sungai Besi menghala ke selatan.

Difahamkan kereta Syed Muhammad Danial meIanggar bahagian belakang kereta svspek menyebabkan berlaku kejar mengejar sehingga kenderaan mereka berhenti selepas persimpangan Bandar Baru Bangi.

Menurutnya, berlaku pergadvhan antara svspek sebelum mangs4 yang dikatakan tidak berpuas hati keluar dari kenderaannya dengan membawa kayu besbol dan terus memukuI bahagian hadapan kereta svspek.

Svspek yang kemudian meneekan pedal minyak dalam keadaan tergesa-gesa terIanggar Syed Muhammad Danial.

Kejadian itu menyebabkan Syed Muhammad Danial tersepiit di antara kereta svspek dan penghadang jalan sebelum dikejarkan ke Nilai Medical Centre oleh orang awam.

Sumber : HarianMetro

 

Be the first to comment on "“Paksu Janji Akan Jaga Awak Macam Baba Jaga” Adik ipar berjanji & Air mata isteri iringi pemergian suami"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*