Ini Kenyataan Polis Berkenaan Telefon Bimbit Kes Samunn Rider Grabfood

Susulan perkongsian rakan man gsa sa mun di Phileo Damansara 2 (Seksyen 17) mengenai gambar seorang svspek sam un yang tercicir handphone menjadi tanda tanya apabila ada yang menda kwa gambar tersebut adalah mang sa samun dua svspek yang sama.

Ketua Polis Daerah Petaling Jaya, Asisten Komisioner Mohd Zani Che Din turut mengesahkan telefon bimbit milik salah seorang sus pek terjatuh di lokasi kejadian semasa perge lutan berlaku, namun ia tidak diambil kembali.

“Suspek menyuruh man gsa turun dalam masa sama seorang rakannya memvkul kepalanya dengan pengunci motosikal.

“Man gsa bergelut untuk menyelamatkan diri dan sempat menen dang motosikalnya yang cuba dila rikan svspek hingga jatvh,” – jelas Mohd Zaini kepada Sinar Harian.

Menurut Mohd Zaini lagi, ada saksi melihat seorang daripada sus pek membawa par ang yang diselit di bahagian belakang badan.

Akibat sera ngan dua penyamvn itu, man gsa mengalami keced eraan di bahagian telinga, kepala, badan belakang dan mulut namun tidak alami kerugian kerana motosikalnya gagal dila rikan.

Kes disiasat di bawah Seksyen 394 Kanun Kesek saan dan siasatan lanjut masih dijalankan.

VIDEO:

Moga dipermudahkan urusan rider grabfood itu. Tuhan sentiasa ada dengan orang terani aya. Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!  

Sumber: Hoiviral, Video: Maluu Apa Bosku Official

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Be the first to comment on "Ini Kenyataan Polis Berkenaan Telefon Bimbit Kes Samunn Rider Grabfood"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*