Adira Dikaitkan Dengan Isu Crai Selepas SeIamat BersaIin, Ini Komen Padu Datuk Red

Penyanyi popular, Adira menafikan g0sip yang tersebar dalam sebuah portal hiburan mengatakan dia dicer4ikan suami, Datuk Seri Adnan Abu ketika sedang s4rat meng4ndung.

Adira, 28, atau nama sebenarnya Siti Adira Suhaimi yang baru meIahirkan anak ketiga semalam turut menafikan dia wanita yang berada dalam k4mar mahk4mah seperti disampaikan sumber kepada ruangan g0sip itu, kelmarin.

“Saya ada dengar cerita ini dan ramai juga yang menyebut nama saya. Walaupun g0sip itu tidak menyatakan siapa artis wanita itu, tapi ramai yang membuat spekuIasi ia adalah saya.

“Saya sebenarnya malas nak bercakap perkara sama berulang kali terutama g0sip remeh dan berita yang seng4ja direka untuk meIemahkan saya. Dari dulu sampai sekarang, saya takkan layan dan buat tak tahu saja.

“Saya tidak mahu memeningkan kepala memikirkan perkara yang tak betul. Biarlah orang nak cakap apa, yang penting saya dan suami tahu kebenarannya,” katanya kepada Harian Metro. Bagaimanapun, Adira mengakui sepanjang berkahwin, hubungan dengan suami memang ada p4sang svrutnya.

“TipuIah kalau sepanjang berkahwin tak pernah gduh dan berseIisih pendapat. Kata orang, sedangkan Iidah lagi terggit, inikan pula suami isteri. Bagi saya, ia perkara biasa dalam perkahwinan dan dilalui oleh semua pasangan. Cuma, dalam ke$ saya tidaklah sampai nak bercrai berai. Suami masih menjalankan tanggungjawabnya. Paling penting sekarang, saya mahu fokus pada anak yang baru Iahir, diri dan keluarga,” katanya.

Sementara itu, suami Adira yang lebih dikenali sebagai Datuk Red berkata, spekuIasi yang timbul itu adalah meng4rut.

“Saya ber$ump4h dengan nama Allah, saya tidak buat perkara itu. Sangat terkejut dengan apa yang diperkatakan. Saya masih w4ras untuk buat semua ini. Selagi saya ada kudrat dan berny4wa, saya akan terus menjaganya dengan anak-anak,” katanya.

Terdahulu, ruangan g0sip sebuah portaI hiburan menyiarkan artis wanita dicraikan ketika sedang h4miI anak ketiga. Menurut g0sip itu, sumber berada dalam satu k4mar dengan artis wanita berkenaan.

Sumber itu berkata, di hadapan h4kim, artis wanita itu juga nampak p4srah dan red4 mengenangkan n4sib diri bakal bergeIar j4nda sebaik saja anaknya diIahirkan beberapa bulan lagi.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih. Ariana Rose

Sumber: hmetro dan ig via rimbabara

Be the first to comment on "Adira Dikaitkan Dengan Isu Crai Selepas SeIamat BersaIin, Ini Komen Padu Datuk Red"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*