“RIP” – Status Terkini IG Rihana Petra Mengundang 1000 Tanda Tanya

Media beberapa hari lalu melaporkan kemvrkaan Istana Kelantan terhadap tindakan bekas isteri SuItan Muhammad V, Rihana 0ksana Gorbatenko yang membuat kenyataan anak yang baru dilahirkannya bakal menjadi putera mahkota Kelantan.

Terkini, melalui akaun di laman IG, Rihana Petra beekongsi status yang mengundang 1000 tanda tanya.

Mengikut ayat yang ditulis seprti membayangkan berakhirnya sebuah hubungan. Namun tiada penjelasan lebih jelas mengenai status dan gambar ini. Pengikut masih mengharapkan supaya ada oenjelasan sebenar dari kedua-dua belah pihak.

Pasti beliau kini sedang diuji hebat. Ramai pengikut tidak henti-henti mendoakanyang terbaik buat beliau.

Susulan itu, surat pengesahan percerraian pasangan terbabit turut tersebar di laman sosial. Sumber akhbar New Straits Times memaklumkan percerraian itu disahkan pada 1 Julai lalu, setelah difailkan pada 22 Jun.

Sebelum ini, Rihana tampil mempertahankan hak beliau kerana sering di pr0vok oleh pihak media. Beliau pernah membuat luahan mengenai isu ini, dan tetap yakin dengan suami beliau sebagai seorang Muslim yang baik.

Selepas membuka akaun Instagramnya sendiri, Rihana Petra atau nama asalnya Oksana Voevodina sering berkongsi coretan mengenai kisah kehidupannya. Bahasa yang digunakan cukup jelas dan mudah difahami oleh pengikutnya.

Semoga beliau terus tabah dan cekal menghadapi ujian yang terjadi.

Sumber : IG Rihana Petra

Be the first to comment on "“RIP” – Status Terkini IG Rihana Petra Mengundang 1000 Tanda Tanya"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*