Haaa ni laaa baru anak jantan abang jat..“AkhirnyaTerkeluar sifat jantan sebenar…Kalau aku perempuan betul tak leh bawak superbike ni !!

Lama pulak min rasa kita tak dengar cerita pasal usahawan kosmetik, Nur Sajat yang baru-baru ni kononnya kecoh dikatakan sudah berkahwin.

Dalam diam baru-baru ni katanya, Sajat ada membeli superbike baru! Kalau dulu bergaduh bagai dengan Dato’ Aliff Syukri gara-gara tak mahu naik Ysuku yang dibeli jutawan tu. Haa kali ini lain pula ceritanya.

Menerusi perkongsian di Instagram, Sajat dilihat bergaya sedang mencuba superbike Ducati yang berwarna merah. Wah dah jadi abang-abang motor ye, Jat! 

“Bila Nur Sajat bawa motor Ducati. Ok tak uols? Macam gadis litar gitewww!” 

Menerusi posting tersebut, Sajat dilihat sedang mencuba-cuba motor Ducati yang baru dibelinya tu. Kata Sajat, dia nampak macam gadis litar dan siap ajak netizen race lagi dengan dia. Haaa gais apa lagi! 

View this post on Instagram

bila nur sajat bawa motor ducati… ok tak uols?? macam gadis litar giteww‼️‼️‼️ 🏍💨💨💨💨💨💨 ada yang berani nak race dengan sajat di track… kalau ada,sila pm bawah yer!!!!’ 🤣🤣🤣🤣🤣

A post shared by NURSAJAT (@rtwbynursajat) on

“Terkeluar akhirnya sifat jantan sebenar… Kalau aku perempuan betul tak leh bawak superbike ni” 

Kalau Sajat menganggap dirinya sebagai gadis litar, netizen pulak berfikiran lain. Rata-rata memang suka gaya Sajat naik superbike ni sebab baru terserlah kejantanannya. Nampaklah macam abang-abang sikit. Ops! 

Sumber: Instagram

“Ada berani tak??? Jom kita race uolls!” 

Keterujaan Sajat dalam membawa motor tak berakhir kat situ je. Nah ada gambar dan video lagi gaya usahawan kosmetik ni menunggang Ducati. Kemain you alls! Seronok betul nampak Sajat bawak motor. 

So ada bran nak race dengan abam jat? Bukan main ye! 

Sumber : Lobak Merah

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Be the first to comment on "Haaa ni laaa baru anak jantan abang jat..“AkhirnyaTerkeluar sifat jantan sebenar…Kalau aku perempuan betul tak leh bawak superbike ni !!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*