Pernah tvlar cara dia mengajar, guru Matematik ceder4 p4rah akibat kem4langan

Sekarang ni kalau nak popular senang je! Muat naik gambar ataupun video yang ‘pelik’ sikit, confirm boleh meraih perhatian di laman s0sial. Cuma bezanya, sama ada tvlar sebab melakukan perkara baik ataupun sebaliknya.Seperti dilakukan sekumpulan pengajar digelar sebagai ‘SIRpuloh’ ini yang pernah tvlar gara-gara mempunyai kemahiran dan teknik mengajar bagi menyelesaikan subjek matematik.

Sir Fathi kemaalangan

Semalam, salah seorang anggota SIRpuloh iaitu Fathi Hussein telah mengalami kec3deraan akibat kem4langan motosikal. Berita itu dimaklumkan menerusi satu posting di laman Inst4gram miliknya.

“Terima kasih yang mendoakan Sir Fathi cepat sembuh. Maaf tak dapat balas satu-satu,” tulis kapsyen posting tersebut. Dia juga mengingatkan semua pelajarnya datang ke kelas seperti biasa. Sir Fathi telah dirawat di KPJ Damansara dan telah selesai operate petang semalam (Jumaat). Keadaannya sudah makin membaik

Sampai masuk longkang

Menerusi posting tersebut, turut disertakan beberapa keping gambar dan sebuah video keadaan dirinya ketika berlaku kem4langan terbabit.

Motor habis r4nap

Ramai doakan Sir cepat sembuh

Comeback stronger

Get well soon Sir Fathi

Kami doakan sir cepat sembuh

Ingat, Allah uji sebab sayang

Ramai doakan Sir cepat sembuh

Netzen telah memenuhi ruangan k0men posting berkenaan dengan menitipkan doa dan juga kata-kata semangat agar beliau kembali pulih seperti sediakala. Diharapkan agar beliau cepat sembuh dan dapat kembali mengajar seperti biasa. Semoga segala perkongsian ilmunya mendapat manfaat dan kebaikan terutamanya kepada golongan pelajar.

p/s: Guru ini sangat berbakat besar dalam mengajar. Kaedah yang beliau gunakan sangat menarik dan boleh membuat pelajar lebih tertarik untuk mendalami ilmu Matematik, yang kebanyakan pelajar agak tidak suka denagn subjek ini.Sumber : Inst4gram ,Tw1tter,ohmymedia

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber:

Be the first to comment on "Pernah tvlar cara dia mengajar, guru Matematik ceder4 p4rah akibat kem4langan"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*