“Sekelip Mata Perasaan Teruja Nak Beribadah Itu Hilang” – Noorkhiriah Sedih Diperguna?

Sebelum ini kita sering mendengarkan berita berkaitan penipuan agensi perlancongan di kalangan artis dan menimbulkan salah faham buat peminat. Pelakon Noorkhiriah berkongsi kisah dirinya yang hampir diperguna sebuah agensi pelancongan tempatan yang menawarkan penajaan sepenuhnya untuk dia menunaikan ibadah mumrah.

Menurut Noorkhiriah, perasaan terujanya untuk menunaikan ibadah umrah hilang sekelip mata apabila pihak penganjur yang melantik dirinya sebagai duta telah menganiaya pihak lain.

Awalnya seronok

“Pada awalnya saya seronok apabila dilantik sebagai duta untuk mempromosikan pakej umrah agensi berkenaan dalam media sosial, namun segalanya hilang apabila ada pihak mengakui dianiiaya oleh pihak terbabit.

Perasaan hilang

“Sekelip mata perasaan teruja nak beribadah itu hilang. Memang saya rasa sangat bersalah kerana tawaran itu dilakukan hasil bayaran penuh daripada jemaah lain.

Noorkhiriah berkata demikian ketika ditemui pada majlis pelantikannya sebagai duta untuk agensi pelancongan Maad Travels (M) Sdn. Bhd di Restoran Rebung Chef Ismail, Kuala Lumpur, baru-baru ini.

Tambah pelakon drama bersiri Nur ini, pengalaman pahiit itu membuatkannya mengambil keputusan untuk menarik diri.

Mahu tarik diri

“Akibat daripada itu saya terus bertanyakan sebenar daripada pihak tersebut dan mengambil keputusan untuk menarik diri.

“Bagi saya biarlah saya tidak dapat ke Makkah daripada saya aniiaya orang yang yang sudah membuat pembayaran,” katanya kepada Gempak.

Sumber : Astrogempak

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Be the first to comment on "“Sekelip Mata Perasaan Teruja Nak Beribadah Itu Hilang” – Noorkhiriah Sedih Diperguna?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*