Individu Tidak Bertanggungjawab Block Kereta Dan Mencabar Kesabaran Nabil,Apa Yang Dilakuan Individu Ini Betul Betul Menguji Nabil

PELAWAK dan pengacara Nabil Ahmad berang dengan tindakan individu yang tidak bertanggungjawab meletakkan kenderaan di belakang keretanya sehingga menghalang laluan keluar parkir kereta.

Lebih memburvkkan keadaan apabila pemandu itu seakan-akan menc4bar kesab4ran selebriti itu dengan meninggalkan sekeping nota tulisan tangan yang meminta pelawak itu memikirkan nombor telefonnya.

“Nombor telefon, lu fikir sendiri,” tulis pemandu terbabit.

Antara nota yang ditinggalkan individu terbabit.

Nabil menganggap tindakan individu tersebut bukan sesuatu yang boleh dibuat lawak.

“Kurang aj4r namanya. Ingat kelakarkah? Lu fikir sendiri kepala otak hang!” katanya.

Insiden itu dikongsikan Nabil menerusi beberapa posting berserta kapsyen di laman Instagram miliknya pada Rabu.Sementara itu, isteri Nabil iaitu Nazirah Ayub menganggap ia gurauan kasar yang dibuat seseorang yang mengenali suaminya itu.Menerusi video yang dimuat naik di laman Instagramnya menunjukkan pelawak itu turut membunyikan hon berkali-kali.

Kurang ajar namanya. Ingat kelakar kah? Lu fikir sendiri kepala otak hang! – Nabil AHMAD

Bagaimanapun, pemilik kenderaan berkenaan tidak muncul.Menerusi video kedua, Nabil dilihat terpaksa menolak kenderaan itu selepas menyedari brek tangan kereta itu tidak ditarik.

“Pemilik tak muncul. Cerita dia memang aku terkena. Aku geram!” tulisnya lagi.

https://www.youtube.com/watch?v=1Ixw315gwIU

View this post on Instagram

Kuang haja name nyer!!! Ingat kelakaaa ke!!! Lu pikir sendiri kepala otak hang!!!

A post shared by Nabilzira (@nabilzira) on

Sumber: Mstar

Be the first to comment on "Individu Tidak Bertanggungjawab Block Kereta Dan Mencabar Kesabaran Nabil,Apa Yang Dilakuan Individu Ini Betul Betul Menguji Nabil"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*