Tahniah. Isteri Ammar Alfian Timang Bayi Lelaki, ” Baby K Is Here..”

Isteri kepada pelakon Ammar Alfian iaitu Nelissa Nezam meluahkan rasa syukur apabila selamat melahirkan bayi lelakinya pada malam, Rabu.

Nelissa berkongsi berita gembira itu dengan memuat naik foto sedang mendukung bayi yang diberi nama gelaran ‘Baby K’ di Instagram pada Khamis.

“Baby K is here!!! Saya melahirkan bayi lelaki yang paling sempurna pada malam 31 Julai 2019 (Rabu),” tulisnya.

Bagaimanapun Nelissa belum lagi berkongsi sebarang maklumat lanjut mengenai kelahiran cahaya mata pertamanya itu. Usaha mStar untuk mendapatkan kenyataan daripada Ammar dan isterinya masing-masing belum berjaya.

Pelakon filem Paskal sebelum ini berkongsi foto memeluk isterinya yang ketika itu sedang hamil lapan bulan berserta kapsyen memberi gambaran mereka sudah berbaik mendapat perhatian netizen di laman sosial pada 28 Julai lalu.

Susulan itu, Nelissa tampil menegaskan tidak akan kembali menjalani kehidupan bersama sebagai suami-isteri seperti yang digambarkan menerusi laman Instagram suaminya itu.

Ammar kemudian mempertahankan dirinya dengan mengatakan tindakan memuat naik foto bersama isterinya itu dengan tujuan untuk menyelamatkan perkahwinan mereka.

Dia juga mengakui banyak melakukan kesilapan ketika usia muda dan kini dalam usaha untuk berubah menjadi seorang lelaki yang lebih baik serta bertanggungjawab terhadap keluarganya.

Isu rumah tangga pasangan itu mula menjadi perbualan hangat netizen apabila Nelissa mendedahkan perlakuan cur4ng suaminya secara terbuka di Instagramnya pada Mei lalu.

“Nak Hin4, Silakan. Saya Sedang Cuba Selamatkan Perkahwinan Ini”, Kenyataan Ammar Alfian Untuk Isu Rumah Tangga Beliau

Pelakon Ammar Alfian menjelaskan tindakannya memuat naik foto bersama isteri pada Ahad lalu dengan tujuan untuk menyelamatkan perkahwinan mereka.

Mengakui banyak melakukan kesilapan ketika usia muda, Ammar berkata, dia kini sedang berusaha untuk berubah menjadi seorang lelaki yang lebih baik dan bertanggungjawab.

“Nak hin4, hin4lah. Kalau mahu menilai saya daripada kes4Iahan yang telah saya lakukan, terpulang. Saya tidak sempurna. Setiap hari saya mencuba untuk memperbaiki diri menjadi lebih baik.

“Kalau ada perempuan mvrah yang cuba mendekati, ianya sekadar sentuh dan saya akan tinggalkan mereka. Itu sewaktu saya masih muda. Sekarang sudah tua. Saya dah tak buat perkara itu. Saya cuba untuk menjadi seorang Muslim, suami dan ayah yang lebih baik,” katanya.

Ammar meluahkan perasaan kesal itu melalui Instagram miliknya pada Isnin. Dalam pada itu, Ammar berkata, dia cuba meninggalkan sik4p burvknya dan ingin memperbaiki rumah tangga mereka yang sedang bermasaIah itu.

“Sebelum ini saya mvdah mar4h walaupun mereka hanya memandang kepada saya. Buat peminat, saya bukanlah seorang role model yang baik dan saya menyedarinya. Cukup untuk anda tahu, saya sedang mencuba yang terbaik untuk memperb4iki perk4hwinan ini,” katanya.

Terdahulu, Ammar berkongsi foto memeluk isterinya yang kini sedang hamil lapan bulan berserta kapsyen memberi gambaran mereka sudah berbaik.

Bagaimanapun, Nelissa menjelaskan dia tidak akan kembali menjalani kehidupan bersama sebagai suami-isteri seperti yang digambarkan menerusi laman Instagram suaminya itu.

Isu rumah tangga mereka mula menjadi bualan hangat netizen apabila Nelissa mendedahkan perlakuan cur4ng suaminya secara terbuka di Instagram.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih. Ariana Rose

Sumber: mstar dan ig

Be the first to comment on "Tahniah. Isteri Ammar Alfian Timang Bayi Lelaki, ” Baby K Is Here..”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*