Pelakon Lelaki Dit4han P0lis Dipercayai C3kik, Tvmbuk Bekas Tunang Ialah Syafie Naswip?

Kecoh sejak awal malam tadi apabila berita mengenai seorang pelakon lelaki yang didakwa telah bertindak kas4r terhadap bekas tunang dengan menc3kik dan menvmbuk m4ngsa berkenaan hingga berd4rah adalah Syafie Naswip.

Malah, menerusi laporan portal hiburan, ia jelas memaparkan wajah bintang Mukhsin itu sebagai individu yang didakwa terlibat dalam kes berkenaan.

Sementara itu menerusi Utusan Online awal malam tadi melaporkan, pelakon lelaki yang baru sahaja putus cinta itu hadir menyerah diri di Balai Polis Kinrara serta mengaku menceder4kan m4ngsa.

Svspek bagaimanapun telah dilepaskan dengan jaminan polis sebaik rakaman percakapan diambil.

Pada masa sama, pihak berkuasa seperti yang dipetik turut menjelaskan, sias4tan lanjut diteruskan mengikut Seksyen 506 kerana melakukan ugvtan jen4yah dan Seksyen 323 kanun yang sama kerana dengan sengaja mendatangkan kec3der4an.

Artikel tersebut memaparkan, pelakon tersebut yang baru putus tunang baru-baru ini ditahan polis selepas didakwa menceder4kan bekas tunangnya dengan menc3kik serta menvmbuk mulut m4ngsa hingga berd4rah dalam kejadian di Taman Puncak Jalil, Bandar Putra Permai pada 26 Jun lalu.

Mengimbas semula, pasangan pelakon Syafie Naswip dan Aishah Azman mengikat tali pertunangan dalam sebuah majlis tertutup di Forest Valley Hall, Cheras pada 7 April lalu.

Namun, keduanya mengambil keputusan untuk memutuskan pertunangan, beberapa minggu lalu.

Foto: Instagram Syafie Naswip

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber: MH

Be the first to comment on "Pelakon Lelaki Dit4han P0lis Dipercayai C3kik, Tvmbuk Bekas Tunang Ialah Syafie Naswip?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*