Mila Jirin Dedah Rahsia Bahagia Suami Isteri, Harmoni Rumah Tangga.Ini Yang Mila Jirin Amalkan Yang Slalu Kita Lupa Buat Pada Pasangan Kita

Penyanyi dan usahawan,Mila Jirin ada berkongsi tips kebahagiaan dalam rumah tangga. Malah, bekas juara Akademi Fantasia Musim Ke-5 (AF5) ini turut mengamalkan cara tersebut.

“Macam mana nak tambahkan KEBAHAGIAN dalam rumah tangga??

“Bangun pagi WAJIB mulakan dengan SENYUMAN (walaupun malam tu marah kr merajuk ke) sebab SENYUMAN ni macam 1 penawar untuk neutral kan segala ion ion NEGATIVE yang ada dalam diri kita…

“Kalau boleh hari2 every morning PELUK erat erat pasangan kita for few minute…feel the warm…feel the heart beat…dan ucapkan I LOVE U!,” kongsi Mila.

Dalam pada itu,Mila juga berfikiran positif bahawa setiap pasangan mempunyai kekurangan masing-masing dan perlu perbaikinya.

“Suami Isteri ni kena sama sama buang EGO dan sering MAAF dan MEMAAFKAN…Kena selalu fikir, APA TUJUAN PERKAHWINAN itu?? Setiap manusia ada kekurangannya jadi sama sama PERBAIKI demi mencari Redha ALLAH..

“Buat suami tercinta @isz_mustapha , doakan isteri u yang cute ni jadi Isteri yang TAAT ya,” akhiri Mila sambil disertakan gambar bersama suaminya.

View this post on Instagram

Macam mana nak tambahkan KEBAHAGIAN dalam rumah tangga?? . . Bangun pagi WAJIB mulakan dengan SENYUMAN (walaupun malam tu marah kr merajuk ke) sebab SENYUMAN ni macam 1 penawar untuk neutral kan segala ion ion NEGATIVE yang ada dalam diri kita… . . Kalau boleh hari2 every morning PELUK erat erat pasangan kita for few minute…feel the warm…feel the heart beat…dan ucapkan I LOVE U! . . Suami Isteri ni kena sama sama buang EGO dan sering MAAF dan MEMAAFKAN…Kena selalu fikir, APA TUJUAN PERKAHWINAN itu?? Setiap manusia ada kekurangannya jadi sama sama PERBAIKI demi mencari Redha ALLAH.. . . Buat suami tercinta @isz_mustapha , doakan isteri u yang cute ni jadi Isteri yang TAAT ya 😘 ….

A post shared by B I Z M I L L A (@mila_jirin) on

Untuk rekod, Mila berkahwin dengan Ahmad Ailis Mohamed Mustapha pada November 2015 dan dikurniakan seorang anak,Arif Zikri yang kini berusia dua tahun.

View this post on Instagram

Balik kampung ke-2 sat…. Re-fresh minda sambil brainstorming new project dengan suami….Ni untung bekerja sama sama dengan suami….dapat lah, sambil jalan2 sambil draft planning…ehem ehemm, planning for BIZMILLA ya…bukan planning tambah ahli keluarga 😋

A post shared by B I Z M I L L A (@mila_jirin) on

Foto : Instagram Mila Jirin

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber:Media Hiburan

Be the first to comment on "Mila Jirin Dedah Rahsia Bahagia Suami Isteri, Harmoni Rumah Tangga.Ini Yang Mila Jirin Amalkan Yang Slalu Kita Lupa Buat Pada Pasangan Kita"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*