“Akhirnya Anak Menang” –Ini Komen Mengeejut Wardina Isu Fizo Mawar

Pelakon Wardina Safiyyah antara selebriti yang terpanggil untuk mengulas isu keretakan rumah tangga dalam kalangan selebriti sejak akhir-akhir ini.

Jelas Wardina, kisah percer4ian sangat mengejutkan terutama membabitkan pasangan yang tidak disangka-sangka misalnya Fizo Omar dan Mawar Karim.

Menerangkan lebih lanjut kata Wardina, dia mengagumi ketabahan bekas isteri Fizo dalam melontarkan kata-kata biarpun sedar hakikat dicer4ikan itu perit.

“So well done to Fizo and Mawar. I loved Mawar’s responses. So composed and dignified.

“I know it wasn’t easy. But thank you for giving others a good example despite. Not denying some div0rces are ugly and bitter because of valid reasons,” tulis Wardina menerusi sebuah entri di Instagram baru-baru ini.

Dalam pada itu, Wardina menasihati orang ramai agar tidak membuat prov0kasi terhadap pasangan yang baru bercer4i termasuk mencari punca terhadap keretakan rumah tangga yang berlaku.

Malah, Wardina memuji usaha bekas pasangan Norman Hakim dan Abby Abadi yang menyatu demi kebaikan anak-anak mereka.

“Suka sangat tengok Abby, Norman and Memey. At the end of the day, anak-anak membesar dengan baik… anak-anak ‘menang’,” puji Wardina.

Pasangan Fizo dan Mawar bercer4i talak satu pada Rabu lalu di Mahk4mah Rendah Syariah Hulu Langat, Selangor selepas mendirikan rumah tangga selama enam tahun.

p/s: Semoga Fizo dan Mawar terus tabah dalam menjalani kehidupan mendantang. Bak kata Fizo, ini bukanlah pengakhiran, tapi suatu permulaan

Apa kata anda? Kongsikan  bersama kami

Sumber : Gempak

Be the first to comment on "“Akhirnya Anak Menang” –Ini Komen Mengeejut Wardina Isu Fizo Mawar"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*