Yana Shamsudin Tinggalkan Komen Di Ig Rihana Oksana Tapi Di Balas Netizen Dengan Sinis, Ini Puncanya

Sejak semalam tular di media sosial malah beberapa akhbar utama tempatan seperti Astro Awani turut melaporkan mengenai satu khabar berita yang mengejutkan mengenai wanita Rusia, Rihana Oksana Gorbatenko, 27 yang kononnya telah dicer4ikan dengan oleh Sultan Kelantan, Sultan Muhammad V.

Malah berita yang tular itu turut menunjukkan sekeping sijil percer4ian yang dipercayai didaftarkan pada 1 Julai lalu selepas proses perceraian Rihana dilaporkan bertarikh 22 Jun di Singapura.

Lebih mengejutkan sijil penceraian yang dilengkapi dengan nombor siri itu turut menyatakan percer4ian itu sudah mendapat kelulusan daripada Mahkamah Syariah dan model tersebut telah diceraikan dengan talak tiga.

Instagram Mula Dibanjiri Komen Netizen

Terdahulu, pelbagai spekulasi mengenai perkahwinan Ratu Moscow 2015 ini terus diperkatakan sehingga ke hari ini termasuklah mengenai pergolakan perkahwinannya.

Biarpun begitu, pada awal bulan lalu model ini telah mewujudkan sebuah akaun khas mengenai kehidupan baharunya termasuklah mengenai putera yang baru dilahirkan dikenali sebagai Tengku Ismail Leon Petra Bin Tengku Muhammad V Faris Petra.

Yana Shamsudin juga turut tinggalkan komen

Namun komen Yana telah dibalas netizen yang mengatakan dia patut belajar lagi sejarah. Ini disebabkan gara-gara tiada pertabalan yang mengesahkan Rihana Oksana menjadi permaisuri.

@yanasamsudin and why u calin her queen.is there any official pertabalan?or u need to brush up on ur history lesson?

I would like to tell.. Selagi anda tidak ada pertabalan sebagai pemaisuri.. Anda belum layak digelar pemaisuri.. Even your son will stay hidden…you untill now still not be crown formally yet

sy x nk komen lebih2 mohon para netizen behave selagi tidak ditabalkn jgnla simply gunakan perkataan sultanah/ raja prempuan / permaisuri.. pling elok cik puan pun dah ok..

Nampaknya memang netizen sangat ambil berat tentang isu kesultanan ini. Kemungkinan Yana tersilap dan maafkan lah dia.

Hasil carian terkini mendapati, netizen mula membanjiri ruangan komen Instagram Rihana termasuklah persoalan yang diajukan oleh selebriti terkenal, Yana Samsudin.

Sumber Hangat, IG Rihana, Awatsyeikh Crew

Be the first to comment on "Yana Shamsudin Tinggalkan Komen Di Ig Rihana Oksana Tapi Di Balas Netizen Dengan Sinis, Ini Puncanya"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*