Pelajar cemerlang derita k4nser otak disahkan men1nggl dunia

Sejak beberapa hari lalu, kisah mengenai Muhammad Iskandar Izani yang juga merupakan seorang pelajar cemerlang terlantar sakit akibat knser otak tahap empat tular di laman media sosial.

Penularan itu merupakan satu langkah bagi mengumpul dana agar orang ramai dapat menghulurkan sumbangan kepada remaja berusia 16 tahun itu untuk menampung kos rawatannya.

“Rehatlah sepuasnya…”

Walau bagaimanapun, dikhabarkan adik Iskandar sudah dijemput Ilahi pada petang tadi dimana perkara itu disahkan sendiri oleh kawan baik arwah, Naaylii di Twitter.

Saya dengan rendah hati memohon agar semua sudi sedekahkan Al-Fatihah untuk Iskandar dan mendoakan Iskandar ditempatkan disisi orang-orang yang beriman aaminn 😭🤲🏻

Rehatlah sepuasnya

Ramai turut bersedih dan bersimpati!

“Berbulan-bulan tanggung derita…”

Dengan Nama Allah Maha Pengasih dan Penyayang, saya dengan rendah hati memohon pertolongan semua untuk membantu kawan saya, Muhammad Iskandar Bin Izani, pelajar tingkatan 4 yang sedang menghidap Barah Otak Stage 4 .

“Semoga roh dicucuri rahmat…”

Semoga roh kandar dicuri rahmat dan berada dalam golongan org yg beriman❤️InsyaAllah syurga buat mu sahabat

Semoga dipermudahkan semuanya…

Kehilangan adik Iskandar pasti men1nggalkan kesan kepada ahli keluarga dan teman rapatnya. Berakhirlah derita, semoga rohnya dicucuri rahmat.

Sumber: Naaylii.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Sinar Viral Press

Be the first to comment on "Pelajar cemerlang derita k4nser otak disahkan men1nggl dunia"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*