Kalau hormat saya, kenapa keluarkan juga lagu ini” – Dayana dedah Sesuatu Tentang Naim Yang Mengejutkan Ramai Pihak

Ibu Dayana, Aida Daud sebelum ini telah mengeluarkan kenyataan meluahkan perasaan terkilan dan memberi amaran kepada penyanyi Naim Daniel, supaya tidak menceritakan kisah percintaan lampau bersama anak sulungnya.

Kini timbul pula isu baru, apabila ibu Dayana mendakwa lagu Sumpah nyanyian Naim Daniel adalah hasil ciptaan bersama Dayana dan Naim semasa mereka dalam perhubungan.

Tampil menyokong dakwaan ibu Dayana, tuan empunya badan tampil memberi penjelasan menerusi satu muat naik di laman Instagramnya.

Menurut Dayana, tujuannya memuat naik kenyataan tersebut adalah kerana ingin memperjelaskan segalanya yang terjadi selepas beberapa spekulasi yang mula diperkatakan netizen.

Saya adalah gadis di sebalik lagu Sumpah..

Bukan ingin keruhkan lagi keadaan

Ya, lagu itu ciptaan kami bersama..

Menerusi kenyataan tersebut, Dayana turut menjelaskan tentang apa yang terjadi kepadanya dan Daniel serta menjawab segala tanda tanya ramai.

Saya pernah cuba hubungi dia..

Kami cipta melodi dan lirik sama2, sejak tahun 2013

Saya tinggalkan diri, kerana dia dah ada orang lain..

Menerusi kenyataan tersebut, Dayana menjelaskan hubungannya dengan Daniel terputus kerana Daniel sudah mempunyai kekasih hati yang lain.

“Saya pergi dan fokus pada penghijrahan saya sehinggalah saya bertunang.”

Kenyataannya bertentangan dengan kisah sebenar…

Kenapa saya nak jemput seseorang yang dah hancurkan hati saya, ke majlis kahwin saya?

Walaupun begitu, selepas beberapa jam memuat naik kenyataan tersebut di Instagramnya, Dayana telah memadamkan status tersebut. Sumber : Dayana Amerda

Komen netizen

Yes betul. Seriously lost respect dgn tindakan dia.. Tak kena dgn gaya. Konon nk bgitahu bnda betul tpi smpai bukak aib lama. Pihak sana xpernah buruk2 kan dia, sebalik nya memuji muji beliau wanita yg baik.

Be the first to comment on "Kalau hormat saya, kenapa keluarkan juga lagu ini” – Dayana dedah Sesuatu Tentang Naim Yang Mengejutkan Ramai Pihak"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*